Dag 5: Legoland

Vandaag een bezoek aan Legoland op het programma. Eerst verse broodjes halen bij de lokale bakker heerlijk ontbijten en daarna op de fiets richting Legoland. Het is maar 10km maar er zitten een paar stevige klimmetjes in het parcours. Li Chen klaagt steen en been maar uiteindelijk aangekomen was het leed gauw vergeten. Legoland Duitsland is een overzichtelijk park met als thema Lego 😉. Ninjago, Riddertijd, Star Wars, Adventure (Egypte en Jungle) en Atlantis zijn de hoofdthema’s. Alles is mooi afgewerkt en prachtig gedetailleerd.
Het was gelukkig niet zo druk en de wachttijd bij de meeste attracties was zo’n 10 minuten prima te doen dus. Chen heeft heerlijk genoten en rond 18:30 uur weer op de fiets terug. Aangekomen op de Camperplaats een lekkere koude Heffe Weizen vergezeld van een heerlijke Duitse Snitzel. Nog even voetbal kijken en dan onder de wol morgen naar Salzburg.

Een gedachte over “Dag 5: Legoland

  1. Hi. I see that you don’t update your site too often. I know that writing content is
    time consuming and boring. But did you know that
    there is a tool that allows you to create new articles using existing content (from article directories or other websites from
    your niche)? And it does it very well. The new articles are unique
    and pass the copyscape test. You should try miftolo’s tools

Reacties zijn gesloten.